joi, 27 mai 2010

O superba melodie, pentru cineva cu totul special... :)

Ronan Keting_Father And Son

">

7 comentarii:

  1. e o melodie speciala , intr-adevar .

    RăspundețiȘtergere
  2. Anna,
    mulţumesc pentru semnul de trecere, te mai aştept :)

    RăspundețiȘtergere
  3. filip andrei
    şi eu... :) ...eram în rol de tată:)) la mulţi ani, copil bun!!! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiam interpretarea Ronald Keating. Stiam cantecul original Cat Stevens, din liceu anii 80. Sora mea din Iasi, m-a pus sa ascult melodia cantata de acelasi tip, acum in varsta, sub numele Yusuf Islam, trecuse intre timp la islamism. De Revelion am ascultat-o cu baiatul meu fiindca e o melodie de exceptie, cu sens si educativa pentru varsta lui. Leo ... fara adresa

    RăspundețiȘtergere
  5. Leo... cel fără adresă :),
    îţi mulţumesc pentru semnul de trecere. cât despre melodia în cauză, cred şi eu că e o melodie de excepţie, cu mesaj, dar mie îmi place mai mult în interpretarea lui Ronan Keting (un tip pe cinste, după părerea mea... de origine irlandeză, muzician, component al formaţiei Bozyone, actor, filantrop etc). însă exista pe net melodia şi în interpretarea lui Cat Stevens (cunoscut in ultimii 30 de ani drept Yusuf Islam, aşa cum spuneai) şi chiar şi o intrerpretare în duet a celor doi.
    te mai aştept în vizită! CS

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc pt.invitatie. Imi pare rau ca deocamdata nu am pe parcursul zilei ori mijloacele, ori timpul, ori dispozitia sufleteasca sa vizitez atat cat mi-ar placea acest blog al tau, pe care il gasesc deosebit de interesant; o multime de lucruri pe atat de diverse, pe atat de placute si cu miez … ca o gradina inflorita … nu stiu daca sa ma opresc la o anumita … floare, sa descopar mai departe alta, ori sa ma intorc, ca parca am stat prea putin mai devreme … ori sa plec, sa nu stric ceva cu bocancii mei. Leo (cu adresa mobila, de melc codobelc)

    RăspundețiȘtergere